WILDPALET#INSPIRATIE

WILDSUGGESTIES :

 

# TAPASbord : Wilde, romige eendenmousse van topkwaliteit ~ krokantje gedroogde vruchten ~ huisgemaakte, winterse confit ~ proevertje ambachtelijke wildpastei

20,00 euro

# FAZANT 'Fine Champagne', roomsausje verrijkt met Cognac & wildgarnituur (per 2 cts)

35,00 euro p.p.

# HAZENRUG 'Harlekijn', een roomsausje & wildsausje, winterse garnituur (per 2 cts)

39,00 euro p.p.

 

Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van de 14 allergenen en de samenstelling van onze gerechten kan wijzigen. Wij informeren u graag daarover.

 

Keuken doorlopend open vanaf 12h00 (uitgezonderd vrijdag / enkel middagservice)

Zaak is open op
Ma, di, zon : 11h00 – 22h00
Vrij : ENKEL middagservice

Zat : 11h00 – 23h00
Woe, don : gesloten


BTW: BE 0480.070.519